Hoe mogen we je helpen?

Verzekeringen voor ondernemers

Ons werk is om u als ondernemer in staat te stellen, met een omvangrijk pakket aan ondersteunende diensten, ondernemer te zijn. 

Mede door intensief en persoonlijk klantcontact maken wij verzekeringsmogelijkheden op het gebied van aansprakelijkheid, bezittingen en omzetverlies begrijpelijk.

Ook kunnen we, samen met u, een "oudedagsplan" opstellen zodat u als ondernemer pensioen opbouwt. Vraag ons bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden voor een lijfrenteverzekering of pensioenopbouwrekening.

Een zelfstandig ondernemer en de DGA kan bij ziekte niet terugvallen op wettelijke regelingen. De vraag is of uw onderneming overleeft wanneer u langdurig ziek wordt. En of alle inspanningen die u hebt geleverd om te komen waar u nu bent, dan niet in één klap zijn verdwenen. Ons werk is om u te helpen daar inzicht in te krijgen. 

 

Persoonlijk advies op maat

De ene ondernemer is de andere niet. Iedere ondernemer dient een combinatie te maken tussen investeringen, risico's en beleid.

Ons beleid is de risico’s, die u als ondernemer loopt, eerst in kaart te brengen. Samen met u na te gaan welke risico’s eigenlijk door u zelf beheersbaar gemaakt kunnen worden. En welke niet. U als ondernemer, zijn we graag van dienst met maatwerk.

 

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek? Neem contact met ons op!