Hoe mogen we je helpen?

Hypotheekadvies

Wilt u een hypotheek afsluiten? Bijvoorbeeld omdat u een woning wilt kopen of omdat de rentevastperiode afloopt? Vraag dan bij ons een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan. Als onafhankelijk hypotheekadviseur achterhalen wij voor u welke hypotheek(verstrekker) het best bij u past. 

Kennismaking

Allereerst kijken we naar uw persoonlijke situatie. Pas als wij uw persoonlijke situatie kennen, kunnen wij u voorzien van gedegen financieel advies. Hiervoor doorlopen we verschillende vragen, zoals:

  • Wat wilt u?
  • Wat kunt u betalen?
  • Hoeveel zekerheid wilt u hebben?
  • Hoeveel risico kunt u nemen?

Advisering

Nadat we uw persoonlijke situatie in beeld hebben gebracht aan de hand van een profiel, analyseren we dit. Vervolgens gaan we op zoek naar een passend product bij uw wensen en situatie. We vergelijken hiervoor verschillende hypotheek(verstrekkers). Wanneer wij een passende oplossing hebben gevonden, kiest u of u ons de opdracht tot bemiddeling van uw hypotheek geeft. 

Als u akkoord gaat met de hypotheekofferte vragen wij deze aan en regelen wij de hele formulierenstroom, tot en met de taxatie. En mocht hypotheekgarantie mogelijk zijn, dan mag u van ons verwachten dat wij ook daarop toezien. 

Tot en met de transactie bij de notatis kunt u op ons rekenen. Het is allemaal onderdeel van onze hypotheekadvisering. Want het gaat niet om één hypotheekofferte of om één bank. Het gaat om uw financiële toekomst. En daar gaan we heel zorgvuldig mee om.

 

Klanten waarderen ons met een 10!

 

Behoefte aan een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek?